Post by tupsblocsekirkpos on Feb 22, 2022 22:25:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neskončno vse kramp ▞▞▞
▞▞▞ Formula Car Racing: Car Games 2022 version ▞▞▞
Neumno! Hitrost avtomobila pri 560 km/h?! Ostri ovinki pri 450 km/h?! Zabavna odvisnost.
Ta igra je dobra, toda ko začnem dirko, se velikokrat zgodi, da lahko odpravite to nadležno napako
Ko je dirka končana, zaostaja
Dirke Formule so izjemna igra. Enostaven za igranje. Čudovita grafika z zanimivimi nivoji
Človek, to je odlična igra, če le ne bi bil njihov zaostanek na vsaki dirki.
Igral sem po posodobitvi lanskega avgusta (28.) in v tistem pregledu sem prej rekel, da so avtomobili počasni in se zaletavaš na vsakem vogalu (lahko si ogledaš mojo zgodovino urejanja). Danes sem jo ponovno prenesel in čeprav je bila posodobljena nedolgo nazaj, JE IGRA ENAKA.
Igre z avtomobili so zelo zanimive. Všeč mi je bila čudovita grafika.
Moram reči, da se je igra dobro igrala brez povezave, tudi brez storitve Karierni način ima 5-6 nasprotnikov! Način prvenstva je čudovit - prometni dirkač prav tako odlično pomaga
Prva svetovna grafika super igre je zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo super in avtomobili so zelo zelo elegantni in kul danes samo jaz sem to prenesel in kupil sem avto za 1.20.000 rupij in obstaja samo možnost 5 zvezdic, vendar Za to igro dajem 90.000 milijard zvezdic in če enkrat prenesete to igro, te igre nikoli ne izbrišete, hitro jo prenesite in še ena posebnost je, da je ta igra brez povezave in ni dajala nobenih oglasov 🏎️🏎️
Nisem prepričan, ali je ta igra dobra 🙄 toda ne sprašujte o ocenah, nakupih ali denarju 💰 ta igra nekaj dobrega razmišljanja. Zmagam dva ali desetkrat bolje od vseh.
Cintroll je zelo slab in zaostaja
Formula dirkalna igra je zelo srčkana. Nadzor te igre je zelo lep in zelo fantastičen ...
Najboljša F1 igra vseh časov, ker ko bo 15. dan, boste igrali to igro, boste imeli vse avtomobile
Formula Car Racing: Car Games Стратегије uwuy
To je dobra igra in hitrost je neverjetna. Igram, ko se oglasi oglasi, prosim odstranite oglase
Slab. Igra je bila dobra do stopnje 30 v kariernem načinu in kamera se premika naokoli in vas odvrača, krmiljenje pa ne deluje tako dobro.
Pred začetkom svoje prve dirke ste bili pozvani, da kupite vse stvari v tej igri za 60 eur/dolar, prisiljeni ste gledati 3 oglase, prosili, da kupite še nekaj stvari ali prenesete drugo igro. Potem lahko igrate svojo prvo dirko in kot da drugih avtomobilov sploh ni! Neumna igra
je zelo dobra igra moja najljubša igra in ta je zelo dobra
Formula dirkanje avtomobilov je super igra. Čudovita grafika z zanimivimi nivoji. Zelo priporočljivo
Lepa igra, vendar bi moral biti pogled na desno stran
Dostojna igra. Vendar pa vam po dirki ponudi 30-sekundni oglas, da pridobite 1000 kovancev...vendar vam jih dejansko ne da, potem ko ste ga gledali. Hmmmmm
Fort Conquer Strategy cfjq
Formula Car Racing: Car Games je zelo dobra in fantastična igra. res mi je zelo všeč. Deluje zelo dobro.
Formula car racing je moja najljubša igra, všeč mi je, da je vsaka raven dobra za timepass, enostavna za namestitev
To je zelo počasna igra
Dobra igra, vendar se ena stvar ne zdi, kot da dejansko greste hitro in samo otežijo zavoje, ampak na splošno je dobra igra
Samsung ima v prihodnosti še nekaj funkcij, vendar moram priznati, da nas zelo zanima 😀👍👌 prvo leto 😀 in se vrnemo na Duo 5, tako da je lahko odlična priložnost 👍😀 V drugem dnevu in času ⏲️😀👍 😉😎 Jaz 😊ZA vas in upam, da niste 😀vi 😀V IN LASTNEM PODJETJU IN JA PA JA 😀Hiša vam fantje in ostalim ljudem, ki so imeli super izkušnjo v mestu za vikend, je bila za nas zelo dobra in Zelo sem vesela, da smo imeli hišo in se oglasili in se vrnili, da se vrnemo
Kontrole iger in grafika so bili odlični...Ampak popolna neumnost, smeti igra...igral sem in zaslužil točke tudi odklenila raven.. In naslednji dan, ko sem začel igro, so vse nagrade izginile..to je bilo nazaj začni...popolna igra smeti...😬😬
Moja najslabša izkušnja doslej, to ni v redu. Bodite boljši med ustvarjanjem, ta igra sploh ni bila spodobna. Fantje, prosim, naredite večjo in boljšo igro
Igra je zabavna, vendar se najvišja hitrost in vodljivost ne povečata, ko kupujemo višji avto, hitrost se ne poveča od 220. prosimo, rešite to težavo....
Ta igra me je res navdušila, vendar želim dodati le eno stvar, to je spletna večplastna možnost
Formula avtomobilske dirke je res preveč odlična in odlična igra, deluje zelo dobro in znana igra, všeč mi je ...
Ni res realno, da avtomobilom F1 manjka halo
Potrebno je veliko dela. Gibanje kamere je čudno in brez oprijema na pnevmatikah
Prosimo, dodajte strategijo zaustavitve v jami, pnevmatike, goriva, poškodbe, vremenske razmere itd.
Preveč oglasov.prikaže oglase za celo zaustavitev med dirko.oglasi, ki blokirajo območje zemljevida .tudi začetni zaslon je naložen z oglasi.tudi na vsaki dirki je zgornji desni kot oglas.
JAN
Grafika je v redu, fizika pa zelo slaba. Zavoje je mogoče voziti s polno hitrostjo in tudi ni takšnih opazovanj, odzivov v smislu močnega zaviranja, nenadnih zavojev ipd.
To je odlična, neverjetna igra, kadar koli igram, se kaže kot prava simulacija. Mora igrati. To je tako kot na sliki, ki je prikazana v play store .......... zdaj sem profesionalec v tej igri. Ko pa sem v nekem krogu udaril v stene, sem zlomil rep in rob avto . Ampak res cenim igro. Neverjetno čudovito igro je treba igrati. Všeč mi je, ko se vozimo skozi dirko. Ko se vozimo po cesti z drugim vozilom, je tako dolgočasno, kot je. Dal sem 5 zvezdic 🥰
Formula dirkalna igra je moja najljubša igra, polna je zabavne grafike, je zelo dobra in me zelo veseli
Dobro za otroke 👍 ne za starejše
To je najslabše za igranje, ker je toliko oglasov. Pred začetkom igre se predvajajo 2 do 3 oglasi in sredi igre 1 ali 2 oglasa in po igri 1 oglas. Tudi kontrole niso lepe in niso zanimive. Te je treba popraviti za igranje igre
Formula Car Racing: Car Games Παιχνίδια στρατηγικής alic
Dobra aplikacija. Najdeni sta 2 napaki, ki zahtevata pozornost razvijalcev. Prosite ekipo, da me kontaktira, delila bo videe.
Formula Car Racing: Car Games Strategia ukr
Formula Car Racing: Car Games სტრატეგია tkty
Ne maram zemljevidov teh iger, tudi nasprotniki je na splošno dobra
Kupil sem avtomobile z gotovino na kolutih in v tej igri ni nič drugega za početi, prosim, dodajte več v igro thx
Formula avtomobilske dirke je prijetna igra z zanimivo nalogo. Zabavno, kakovost je neverjetna. Popolnoma sem odvisen od te igre.
Broooo, tam je toliko hroščev in mešanje je tako visoko in zavora je zelo visoka, nonnn, mislil sem, da popraviš te razvijalce in zakaj je toliko dodatkov in ko igraš brezplačen način in način prvaka ladje in carrrer, ko igraš, je addds pridi onnnn ne prenašaj te igre je neumna
ni prava steza, smeti a.i.
Dodajte več načinov, ravni in avtomobilov
Čas se v kontrolnih točkah v 2. krogu ne sešteva in na nekaj ravneh bo prikazal 3 kroge, vendar moramo opraviti 4 do 6 krogov, da končamo dirko. In ko sem svojo državo izbral kot Indijo, je samodejno izbrala jezik ae hindi.... V Indiji imamo toliko jezikov, ne samo hindujščine... Moral bi dati možnosti za izbiro jezika. Če bi lahko, bi dal negativno oceno, vendar je 1 najmanj, kar lahko dam.
Zelo dolgočasno..... Veliko dodajanja prikazanih med igro.. Pokvarilo celotno razpoloženje