Post by tupsblocsekirkpos on Feb 22, 2022 22:20:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj vairāk resursu ▞▞▞
▞▞▞ CarX Drift Racing 2 2022 version ▞▞▞
Šķiet, ka ēdienkartes ir grūti saprotamas, bet citādi es tai piešķirtu 5 zvaigznes, jo tikai šīs lietas padara to par sāpīgu mēģinājumu spēlēt, īpaši ar draugiem
Tā kā atjauninājums neļauj man spēlēt spēli 😤 Esmu veicis 3 pirkumus un nevēlos atinstalēt spēli, lai zaudētu visu, ko esmu iegādājies.
Labākās lietas ir tikai 2 ; Automašīnu pielāgošana un foršas kartes; bet kaut kā CarX 2 joprojām zaudē ar pirmās paaudzes CarX .. Pirmajai paaudzei bija visu laiku visskaistākā grafika mobilajās ierīcēs, taču CarX 2 nav bco, jo tas ir tik blāvs un vēl vairāk .. CarX pirmās paaudzes spēlei bija vienmērīgākā spēle ar augstāko līmeni grafisks .. CERU, ka CARX 2 VAR DARBOTIES LABĀK, UN TAM TĀDĀS REĀLĀ LAIKA VAIRĀKSPĒLĒTĀJS, KĀ FORZA UN CARX STEAM, jo es jau divreiz veicu pirkumu CarX 2, jo dzirdēju, ka SLAPTRAIN saka, ka varētu atbalstīt CX.
spēle ir laba, bet tā mani atgrūž no spēles uz mutplayer, bet tā neuztaisa spēli mutplayer, izlabojiet šo paldies
Šī spēle acīmredzami tika izlaista pārāk agri. Es biju tik satraukti spēlēt turpinājumu, taču tas atšķir no jebkuras spēles, ko jebkad esmu spēlējis, kadrus. Es pazemināju visus grafikas iestatījumus, un spēle joprojām nav spēlējama kavēšanās dēļ. Ne tikai tas, bet arī līdz galam grafikai, jūs pat diez vai varat saprast, ka amorfā lāse uz jūsu ekrāna vairs nav automašīna. Es tiešām esmu vīlies. Es ilgi gaidīju šo spēli, un tā vienkārši bombardē. Saliktu pirkstus, lai labotu.
Tā kā jau ilgu laiku esmu pirmās spēles fans, es nelielīšos ar kļūdām otrajā spēlē, jo es zinu, ka var izveidot skaistu spēli, tā ir ļoti sarežģīta, prasa daudz smaga darba un laika, tāpēc es spēlēšu. spēli nākamajos 6 mēnešos, līdz jūs visu izlabosit un optimizēsiet spēli uz 100%. Ja spēle kļūtu stabila, tai piešķirtu 5 zvaigznītes. Pēdējā lieta, automobiļu x izstrādātāji, padariet to nolādēto spēli bezsaistē. Joprojām novērtējiet jūsu darbu, puiši, mieru un veiksmi darbā ar auto un drifta faniem. 😂😂
BIJA forša spēle ar lielisku automašīnu kombināciju, padziļinātu regulēšanu un nepārspējamu automašīnas pielāgošanu. Un par spēlēšanu nebija jāmaksā, ja vien nevēlējāties ātrāk uzlabot savu automašīnu. Tas bija labais. Sliktais?? Paskatīsimies... Jauns atjauninājums slikti kļūmes, pazūd kurss un automašīna. UN KRĀSAS VISPĀR NAV! Tā tas ir bijis DAYS. Turklāt nav ikdienas atlīdzības, kāpēc? Un jaunā draivera pielāgošana? 6k par pirmo sacensību tērpu? Nāciet puiši. Un tad jūs to pārvērtāt par samaksu, lai uzvarētu. Klibs.
Laba drifta spēle
Patīk spēle, taču ir grūti nopelnīt naudu kampaņā
Zināt, ko jūs darījāt nesenajā atjauninājumā, bet man ir jāgaida, līdz pēc atpakaļskaitīšanas, lai sāktu stūrēšanu tagad. Kas iesūc augsta līmeņa automašīnās, kad man ir jāuzsāk dreifs kāda uzdevuma veikšanai. Esmu iztērējis reālu naudu šai spēlei. Lūdzu, izlabojiet to, un es mainīšu savu vērtējumu.
Totāāāla huiņa nau normals drifts nevar pat eksistets nahui neeeeiiiinstteeeeleeet neinstelet
Grafika izskatās diezgan laba, taču trūkst vadības ierīču, “stūres” vadības veids ir vairāk kā slīdnis, nevis kaut kas, ko pagriežat, un, ja pagriežat pārāk spēcīgi, riteņi iztaisnojas (ārpus vadības ievades robežām).
Spēle ir tik liela, ka pat nevaru to instalēt
CarX Drift Racing 2 Motorsport uood
CarX Drift Racing 2 Състезателни wjb
Nestrādāju
Олалллпллклалалла
Jautra spēle
godīgi sakot, viena no labākajām spēlēm ar braukšanas mehāniku Google Play veikalā. Es domāju, ka spēlētājiem, kuri vēlas pilnībā darboties un izmantot manuālo sajūga pārnesumus, jāspēj sacensties vienam ar otru, jo viņi iegulda daudz laika un pūļu, lai to apgūtu, un joprojām tiek viegli uzvarēti no lietotājiem, kuri nav lietotāji. varbūt pat piešķirt viņiem lielāku atlīdzību. Es arī vēlētos redzēt Mitsubishi galant līdzīgu spēlē (jo tas ir mans auto😜)
Mīlu ❤ šo spēli 🎮, bet, lai varētu ātrāk nopelnīt vairāk naudas, jo īpaši zelts un dzinēju rasējumi, prasa daudz slīpēšanas un laika, lai maksimāli palielinātu mūsu automašīnu
Ļoti laba bet ir arī mīnusi tādi ka kad iet driftā je tu esi tuvu pie malas pietiek lai drusku aizķer maliņu tad vis drifts tie izbojāc saprotat mani mani tas ņoti kaitina un vel kas ustaisat visu drusku lētāk labi AR CIEŅU Rainers Buračevskis
sūdīgākās spēles, ko esmu redzējis, kampaņas līmeņi ir pārāk grūti, un automašīna pat nedriftē, tā ir drifta spēle, tāpēc automašīnām parasti ir jādriftē, nevis uz augstāku pakāpi, lai tā driftēs
Šai spēlei ir viss nepieciešamais, laba grafika, aizraujoša spēle un daudz pielāgošanas iespēju. Taču pēc jaunākā atjauninājuma 1.5 un daudzajām reklāmām šī spēle ir iznīcinājusi. Tajā teikts, ka varat noņemt reklāmas, ja veicat pirkumu spēlē, taču tas nav neatgriezenisks. Reklāmas tiek parādītas pēc noteikta laika neatkarīgi no tā, ko jūs pērkat, kā teica izstrādātāji. Tātad, ja jums ir labi ar ēsmu un pārslēdziet šo spēli, tas jums būs lieliski piemērots. Pretējā gadījumā atbalstiet izstrādātājus, kuriem rūp viņu spēles.
Apmaksāju mēneša abonementu par spēli, kas ilgstoši nedarbojas, atmaksā manu naudu! Pēc pēdējā atjauninājuma spēle vairs netiks ielādēta. "Pārbaudīt interneta savienojumu". Bet mans internets darbojas. Maksā, lai uzvarētu. Esmu iztērējis apmēram 35 dolārus, un man ir tikai 3 automašīnas, kas darbojas labi. Premium reklamē, ka netiek patērēta degviela iedzīšanas braucienos. Tas tā nav. Netērējiet savu naudu. Abonements atcelts. Tandēma režīms ir nevēlams. Kurš gan gribētu sadarboties ar savu spoku, kad jau ir pieejams vairāku spēlētāju režīms?
Sudu spele pec ap novas neka nav izlabots upravlienija
Nav bezsaistes režīma un palēnināta ielāde, tērējot laiku
CarX Drift Racing 2 রেসিং cac
lieliska spēle, BET vienīgā lielā problēma ir tā, ka tai ir ļoti slikta kontrole, kad jūsu līmenis paaugstinās, jūs vispār nevarat braukt, tāpēc es to atinstalēju
Cik ilgs laiks ir līdz brīdim, kad izveidojat Carx 3 un visi zaudēs savu progresu šajā spēlē? Es nespēju noticēt, ka jūs vienkārši pamestu oriģinālo spēli. Bez mums, oriģinālajiem spēlētājiem, jūs nebūtu tādā stāvoklī, kādā esat tagad. VIĻUMS!
Viena no labākajām mobilajām dreifēšanas spēlēm.... Reālistiska dreifēšana... Mīļi sūdzas par to, cik šausmīgi ir dreifēt bez stūres palīgierīces. iesācējs .... Visas jdm automašīnas ir pieejamas ... Bt pieņem rx7... Tāpēc ceru redzēt automašīnu nākamajos atjauninājumos .... Ak, pēdējā lieta, ko es ļoti novērtēju, ir tas, kā spēles sistēma mūs brīdina par riepa, tāpēc tas ir liels plus punkts... Jums, puišiem, iet lieliski, tā turpināt
Es redzu šajā spēlē lielu potenciālu. ir vajadzīgs neliels laiks, lai pierastu pie vadības ierīcēm, tās ir ļoti jutīgas. bet mana lielākā problēma ir tā, ka katrā mobilajā spēlē ir... pārāk daudz mikro darījumu. pieprasītākās vai populārākās automašīnas ir pieejamas tikai tās pērkot. arī visas riepas nodilst lieta kinda suck. id drīzāk maksāt pāris dolārus par lietotni, lai atņemtu dažus darījumus. vadības ierīces var arī nedaudz pielāgot. Es turpināšu spēlēt, cerams, ka tas mainīsies.
Labs gaumē
Spēle ir ok. grūtāk nekā citas spēles.
Es to izmēģināju savā planšetdatorā un varu spēlēt ar DualShock 4 kontrolieri, bet pēc tam instalēju to savā tālrunī (labāka grafiskā karte), un kontrolieris nedarbojas. Un tas darbojas, piemēram, trakā taksometrā
Tas ir jautri, un es tiešām jutos kā īstā automašīnā
CarX Drift Racing 2 مسابقه aqh
Loti laba spele
Godīgi sakot, neatkarīgi no tā, cik laba ir dreifēšana šajā spēlē, tā joprojām ir garlaicīgi, jo viņi nekad nav pievienojuši Freeroam Multiplayer, lai driftu/trenētos ar draugiem tik daudz, cik vēlaties, kā viņi to darīja ar šīs spēles konsoles versiju, un ir slikti pielāgošanas iestatījumi, un izstrādātāju reakcija uz jūsu problēmām spēlē ir miskaste, gandrīz tāpat kā jūs saņemtu atbildi no sasodītā robota, viņi nepieliek nekādas pūles. Šī spēle viņiem ir tikai naudas sagrābšana, es necienu pret tevi
Tā ir laba spēle, jā, vienalga, bet problēma patiešām nepatīk, cik grūta ir misija, jo tāpat kā ar to nav iespējams dabūt savu startera automašīnu, man patīk spēle, bet jūs zināt, ko es domāju, vai varat padarīt to mazliet vieglāku. jo es izmantoju zemas klases ierīci, tāpēc tā ir nedaudz aizkavēta, bet kopumā tā ir laba spēle¯\_(ツ)_/¯
Tiešām jauka spēle Džeisons jauka dreifējoša fizika, lieliska grafika, daudzas automašīnas, virsbūves komplekti, virsbūves daļas, vestibils, viena spēlētāja kartes, tandēma kartes, kopumā līdz šim lieliska spēle dreifēšanai
Tas mani nepārtraukti izstumj no spēles, un es nevaru spēlēt. Es izmantoju wifi ar ļoti spēcīgu internetu un joprojām nedarbojas...
Lieliska kvalitāte un automašīnas ir ļoti precīzas, taču manuālā pārnesumu pārslēgšana, ja iespējams, varētu būt ātrāka
Шарики Игры Без Интернета Vabaajamängud oklj
Spēles fizika ir ļoti slikta, es domāju, ka pirmā carx fizika bija daudz labāka, un tas ir nedaudz aizkavējies, mans tālrunis, iespējams, nav labākais, bet tomēr vajadzētu būt funkcijai, lai ievietotu zemas kvalitātes grafiku. Es noteikti dodu priekšroku pirmajam carx.
Briesmīga grafika, kas neizskatās kā priekšskatījumā, tas ir izvilkums, kad es gaidu, kad tas lejupielādēs, un pēc kāda laika tas apstājas