(Android/iOS) Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds kode več vse
Feb 22, 2022 22:11:09 GMT -5
Post by tupsblocsekirkpos on Feb 22, 2022 22:11:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode več vse ▞▞▞
▞▞▞ Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds 2022 version ▞▞▞
Aplikacija Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds je ustvaril PlayKids Inc mobilne razvijalce v Simulacijske igre kategoriji. Ocena vsebine iz Crafty
Živjo, veliko stvari, ki jih lahko uporabiš tudi kot prva, je zame dober čas, a najboljši. če bi lahko prišla na delo na telefon in e-poštni naslov na mobilni telefon in ti boš isto, pa tudi drugo roko je dober dan skupaj z novim telefonom in novo leto prav zdaj, sem bil v pred nekaj dnevi v soboto, tako da bi lahko videl razliko v ceni enega. bo domnevno, da lahko izveste več o isti uri dneva.
Te aplikacije niti ne morem odpreti, ne vem, kaj je to, vendar je niti ne morem odpreti, zato mi ni všeč
Zelo lepa igra, toda zajček, ki ga vidiš, je RES RES grozljiv, še naprej te spremlja, prosim, ne želim grozljivega zajčka
ta igra je zabavna, problem pa so oglasi, vendar je še vedno zabavno igrati, imajo neverjetne avaterje
Ta igra je kul, toda kako igrati zvezdniško igro?
Ta igra je neverjetna!!! Zgradite lahko karkoli želite. Edina stvar je, da želim v tej igri zaslužiti kovance. Ne morete jih samo zaslužiti! Toda v pkxd vsako minuto zaslužite 20 kovancev. Prosim popravite! Hvala vam
Všeč mi je ta igra, vendar imam vprašanje, prosim odgovorite nanj.....no, želim igrati več igralcev in piše, če želim igrati več igralcev, lahko ustvarim samo sobo, ki jo imam v lasti... .pa ne vem kaj to pomeni prosim pomagajte.....Oh in kaj je mišljeno z vnosom kode???😅😅😅😅 OPROSTIM ZA VELIKO VPRAŠANJ
To je ena najboljših iger, kar sem jih igral. To je res zabavno in močno priporočam, da nastavite način za več igralcev brezplačno. Razen tega je to na splošno odlična igra, ki bi jo predlagal ljudem, ki ne moti igranja za enega igralca.😁
Najslabša igra na svetu
Obožujem to igro, vendar je preveč dolgočasna
Tako zabavno je.😇😄😍🐩🐁🐭🐺🐐🐓🐂🐹🐶🐢🐇🐦💄👜🏩
Crafty lands je odlična igra in vse .... vendar obstaja nekaj vzponov in padcev. Za začetek je, da moraš plačati za vse druge zemljevide 🙁 in potem moraš plačati za več igralcev, kar se mi ne zdi pošteno 😠 in nič ne moreš narediti, ne moreš klepetati, lahko' ne opravljam nobenih nalog in niti ne moreš postaviti toliko pohištva v svojo zgradbo, vendar so živali precej srčkane in všeč so mi liki ☺️ in to je skoraj to, zato mislim, da je odvisno od tebe, če želiš postati napol kreativen
to je najboljša crafting igra na svetu, užival sem v njej, vendar bo bolje, če vstavite orodja, kot so avtomobili, in spremenite vremenski predmet
Mislim, da je igra kul in edina stvar, ki jo sovražim, je, da moraš kupiti prepustnico, da bi lahko s spletnimi igralci res neumno.
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Симулације jir
Sprva je bilo dobro in opazili so moj predlog za preobleke, ko pa so bile preobleke, so otežile uporabo kontrolnikov. Prosimo, poskrbite za gladko upravljanje, ker je tako počasno. Prav tako mi ni všeč dejstvo, da moraš iti premium ali kaj podobnega, da dobiš druge svetove in zakaj so bloki tako tanki? Imam veliko težav, ki jih morate odpraviti. Prosim, upoštevajte to! Ampak zaenkrat bom ostal pri MCPE.😒
Zdi se zelo lepa igra, vendar mi ne dovoli igrati, moram čakati 1 uro, da začnem igro, zato prosim, samo popravite!!! Ljudje, če mislite, da je to koristno, hvala! Zdaj moram najti boljšo igro, adijo
ni tako zabavno, ni mi všeč, dolgočasno je, ne prenesite te aplikacije
V bistvu popoln izpad, ki poskuša poustvariti Minecraft. Plačati moraš praktično vse in sovražim preveliko količino oglasov. Mnogi moji prijatelji ne igrajo in razumem, ker kdo bi želel igrati igro rip off???
Dark Riddle 8.0.1 Direct Prenos APK najnovejšo različico za Android naprave (telefon, ... Prenos Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds APK
JAZ LJUBIM TO IGRO! To je kot blockcraft, vendar z veliko več preobleki! Ampak imam 2 predloga 1: želim si, da bi lahko dodali več pohištva. 2: Prosim, naredite množitelj brezplačen, da se lahko igram z drugimi ljudmi. HVALA!😄
Všeč mi je Crafty Lands, vendar želim malo več kot Minecraft, da bomo lahko drstili živali, zgradili kmetijo, potem bom dal 5 zvezdic. (PROST)
Eno, kar morate dodati. Dovolite nam, da lahko drstimo živali, ker se počutim osamljeno. Tako kot minecraft lahko zarodite živali.
Všeč mi je, a z mamo sva naredila hišo in ko sem pritisnila zapusti zemljevid, sem ga izgubila, sem razburjena. Ali lahko uspete tako, da lahko rešite svet, da lahko znova igrate na svojem svetu
Angleško: To je le osnovna kopija Minecrafta, ki jo morate PLAČATI, če želite igrati na spletu, in nima niti izdelave ali izziva, niti nevarnih mafij. Edina stvar, ki jo lahko storite, je, da gradite z omejenimi predmeti in bloki. Narejeno za otroka, to je luštno Portugalsko: Uma cópia de minecraft que você ainda tem que PAGAR se quiser jogar online, e isso nem mesmo tem craft ou desafio, nem mesmo mobs perigosos, a única coisa que você pode pode fazer construecom, limit po fazaucosstruecom e bloki. Mas é fofo
Oprostite, vendar to ocenim z 2 zvezdici, ker sem, ko sem prišel na igro, tekel sredi sveta! Bilo je grozljivo, da nisem storil ničesar in ko sem prišel v svojo hišo, je bilo toliko živali!!!! 😨 in pravkar sem izbrisal igro.....
Najslabša IGRA KADAR, preveč oglasov in ZABAVATI SE MORAŠ?!?!?! NEPRAVIČNO res nepošteno
haha težko se vrnem naslednji dan dostava za vse nas 2 ob istem času jaz 2 da bom 24., 78uuuytueieeieouueueuuueuu ueueueuueurrju isto 2 8. uuut
Všeč mi je ta aplikacija, vendar si želim, da bi bila boljša, 1. Želim si, da bi lahko jedli hrano 2. Želim si tudi, da bi se lahko preoblekli. Nekaj služb, ker nam je včasih res dolgčas Želim si, da bi imeli otroke
Pravzaprav imam svojo nagrado v pk xd, tako da takoj 5 zvezdic tudi hvala za izdelavo te igre
Namestil sem Crafty Lands in še naprej pritiskal na play in ni šlo.
Ta igra je smeti! Ne prenašajte ga, ker je tako neumen, da ga ne morete zgraditi, plačate za dobesedno vse in če želite zlomiti en blok, ga zlomite kot 17, grozno popravite to trash igro! 😠😠😠😠😠😠
Lepa igra in lepe poteze
Tako kul je, da lahko raziščeš igro lukenj in si prislužiš daimone
ne, kako se zdaj tudi igram?
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Simulation swn
Všeč mi je, vendar moram uporabiti pravi denar za več igralcev in to ni lepo
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Simulatsioonmängud gem
Naložite looooooopong čas! 🤖
Scary Stranger 3D Szimulációs játékok zmr