Post by tupsblocsekirkpos on Feb 22, 2022 22:02:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini World: CREATA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini World: CREATA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ افزایش هک منابع ▞▞▞
▞▞▞ Mini World: CREATA 2022 version ▞▞▞
Mini World: CREATA ผจญภัย bgs
اولین مشکل این است که آخرین اکانتی را که قبل از نصب مجدد داشتید ذخیره نمی کند ... مشکل دوم این است که وقتی برنامه را برای مدت طولانی دارید شروع به تاخیر می کند و نمی تواند وارد اتاق های زیادی شود حتی اگر وای فای عالی داشته باشید!
دوستش دارم چون میتونم با برادر بزرگم بازی کنم 😊😊
قبل از بازی چند نفره سرگرم کننده بود اما به روز رسانی همه چیزهایی را که نمی توانم آنلاین بازی کنم شما نیاز دارید برای اضافه کردن داده ها و نه هات اسپات خراب می کند plssss
به روز رسانی واقعاً خوب است اما وقتی هر بار که می خواهید به دنیای خود بروید فقط باید یک دنیای دیگر را ترک کنید و به creata بروید و حذف کنید و اکنون می توانید به آن دسترسی پیدا کنید اما یک مشکل در بارگذاری وجود دارد....... .... واقعاً از آن متنفرم لطفاً آن را اصلاح کنید
ای کاش می توانستید گلم یا آدم برفی برای کمک و دفاع داشته باشید
من نمیتونم وارد اکانت قدیمیم بشم، خطای 3000 wth نوشته شده بود. من در حال حاضر سعی می کنم با وای فای های مختلف وارد شوم اما هنوز کار نمی کند! نه تنها من، خواهر و برادرم نیز نمی توانند به حساب خود وارد شوند
این بازی وقتی بخوای بایکی از دوستات دونفره بازیش کنی اونم آنلاین، انقدر اذیتت می کنه که حدی نداره من دوروزه تمام دارم سعیم رو می کنم ولی گاییده شدم مثلا می خواستم یه خاطره ی خوش از این بازی داشته باشم.
Mini World: CREATA Seiklusmängud zll
Adventure Escape: Asylum Seikkailu doov
من واقعا عاشق بازی هستم اما، خود بازی خراب می شود. بچه ها میشه درستش کنید اوه و، اگر نمی خواهید، اشکالی ندارد. اما، من واقعاً می خواهم با چند نفره هاردکور (فقط دعوت شده) بازی کنم، زیرا من خیلی تنها هستم و حوصله ام سر می رود، زیرا در حالت هاردکور تنها هستم. شاید...؟
وقتی میتوانستیم آفلاین بازی کنیم، آن را دوست داشتم
من دنیای کوچک را دوست دارم اما چیزی عجیب است که چرا همه گفتند کره یا ژاپن من احساس گیج می کنم
قدیمی ها حتی بهتر از جدیدتر هستند و من واقعاً این را از آنچه هست دوست ندارم
بهترین بازی جهان حتی می تونید ماشین واقعی بسازید😲😲😲😲😲❤❤❤❤
من خیلی بدیهی است که دوست داشتم این را روی رایانه لوحی دوستم بازی کنم، تصمیم گرفتم خودم آن را دریافت کنم. فقط برای پیدا کردن، برای گوشی ها مناسب نیست، نیمی از منو نمایش داده نمی شود و بنابراین من نمی توانم نیمی از بازی را بازی کنم. صادقانه بگویم، این کاملا احمقانه است، اما مطمئناً، برای یک بازی به این خوبی از Minecraft، شما دوست دارید همه مردم بتوانند آن را بازی کنند.
این بازی جالب نیست چون مجبور شدم حذفش کنم و دوباره نصبش کنم و بازی hole ریست شده همه چیزهای من از بین رفته است، واقعاً یک باگ است. میشه درستش کنید لطفا قبلاً اتفاق افتاده است.
راستش نمیفهمم کلاً چطوریه
من خیلی گیج شدم از رابط جدید... میتونه یکی برام توضیح بده...
سلام این بازی فوقلاده هست همچی داره داداشم تونس توش یه قصر درست کنه🤗🤗🤗❤❤❤🌸🌸🌸👌👌👌😇😇😇😇🌺🌺🌺🌺🌱🌱🌥🌿🌃 🌈🌈🌈🌈
من همچنین با این مشکل روبرو هستم که بگویم اینترنت من به پایان رسیده است اگرچه خیلی خوب است، حذف نصب و دوباره نصب کنید هنوز هم همینطور است، اما من واقعا این بازی را دوست دارم، لطفا اشکالات را برطرف کنید تا بتوانم دوباره بازی کنم، با تشکر
بهترین بازی همیشه❤️❤️❤️ برای بازی کردن من و همه عالی است، اما اگر به بازی پارکور کسی بروم، به شما لگد می زند، و وقتی بازی 99٪ باشد، صفحه سیاه می شود و به من لگد می زند و بسیار آزاردهنده است. 😒 لطفا این مشکل را حل کنید یا فقط گوشی من است
بله
بَدبَدبَدبَدبَد
ممم Mmmm ..mmmm خیلی خوبه! چه بازی خوبی برای ما درست 5/5 ♡♡♡♡♡
Mini World: CREATA Dobrodružné zrn
این بازی خیلی خوبه
خوب است، اما وقتی آن را فقط یک روز بازی میکنم، زمانی که در حال بارگذاری است، کار نمیکند، فکر میکنم این ممکن است یک اشکال یا ناقص باشد.
من عاشقشم عالی ممنون پنچ ستار کم🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
هر بار که سعی می کنم به دنیای خواهر و برادرم بروم همیشه می گوید "نسخه مشتری با نسخه اتاق سازگار نیست"! لطفاً این مشکل را برطرف کنید.
تخمی ترین بازیه دنیا شده😒فقط شبا هوا صافه .روزا کلن بارونیه...دیگه حالم از بارونا و بازیتون به هم میخوره ..خاک بر سرت کنن سازنده احمق
...فکر کردم دیتا رو پاک کن و بازی خیلی تاخیر داره. من نمی توانم دوباره حساب از دست رفته را باور کنم..اکنون.(شاید دو بار حساب از دست رفته) باشه؟شاید بتوانید دوباره حساب من را تغییر دهید؟|اکانت قدیمی:哈喽~Kokichi(憨憨||اکانت جدید:InitiativeWinni|پس لطفا تغییر دهید ;-؛ من فقط اشتباه کردم.لطفا اکانت من را برگردانید من به شما 30 روز فرصت می دهم تا تغییر دهید .(الان به شما 3 ستاره می دهم)
Mini World: CREATA Adventure sog
خوب، با این حال، اگرچه این برای کودکان است، اما بسیاری از کودکان شروع به تقلب آنلاین و غیره کرده اند، که باعث می شود من بخواهم بازی را حذف کنم.
من نمی توانم (بیشتر) از این بازی لذت ببرم. بد نیست به نسخه Minecraft Bedrock تغییر دهید، چرا؟ چون در این بازی جایی برای قرار دادن بسته های منابع پیدا نکردم. و ماین کرافت سرگرم کننده تر است. زیرا ماین کرافت می تواند رفتارها، کدها، بافت ها، کنترل ها، موسیقی و فروشگاه را تغییر دهد تا هر چیزی را که می خواهید در Minecraft خریداری کنید. و یکی، این بازی به گوشی رم تا 4 گیگ نیاز دارد. Minecraft هیچ نیازی به تلفن های رم 4 گیگابایتی ندارد، فقط گوشی های رم حداقل 1.5 گیگابایتی دارند.
خوب اوه، زمانی که مود ماینکرافت خود را از دست دادم، بازی را شروع کردم یا چیزهایی که به نوعی سرگرم کننده بود، چیزهای جدیدی برای بازی کردن با آن به جز اشیاء خاکستری. چگونه آنها را دریافت کنم آیا آنها قفل هستند یا چیز دیگری برای باز کردن قفل آنها مانند شکستن در خانه دیگران چه کار کنم؟
چرا این روی آرکید چندنفره یا گوشی من کار نمیکنه؟؟؟
من آن را دوست داشتم تا زمانی که همه چیزهایم ناپدید شدند، سینه ام خالی شد، بنابراین همه چیزهای دیگر (میز کاردستی،...) واقعا آزاردهنده است، این اتفاق در بازی بقای من رخ داد که من چندین سال است که روی آن کار می کنم، (من همچنین می توانم نقشهام را روی چندنفره قرار نمیدهم و میگوید «اول اتاق باید به اشتراک گذاشته شود» قبلاً سعی کردم آن را به اشتراک بگذارم اما کار نمیکند (این قبل از تأخیر بود و دلیل کماهمیت آن ابتدا من به چیزهایم قبل از چند بازی نیاز دارم))
خیلی سرگرم کننده است وقتی حوصله دارید بازی کنید، مثل ماین کرافت است، اما ای کاش بیشتر شبیه ماین کرافت باشد
این بهترین بازی هست من مود توش میشه مود راهت نصب ببشه حتما این بازی را نصب کنید ممنون به سازنده من 9000000000000 ستاره میدم